Stolnotenisačice Mihovljana i Šenkovca lako u Požegi

Da u ekipi Požege, kod koje su u subotu gostovale stolnotenisačice Mihovljana i Šenkovca, nije bilo Nikoline Raguž, za naše bi put u to lijepo mjesto bio ugodan izlet. Ovako, ona je svojom ‘travom’ bar malo te utakmice učinila interesantnim. Protiv Mihovljana, koji je pobijedio 4:1, dobila je jedinu partiju za Požežanke, savladavši Martu Cividini, a protiv Šenkovca, u utakmici koju su Šenkovčanke dobile s 4:0, dva je seta oduzela Anji Novak.

Uz Martu za Mihovljan su u Požegi igrale još njena sestra Dora Cividini i Sara Mikac, a za Šenkovec uz Anju su poene skupljale Kaja Popović i Mia Stipan.

Do prve pobjede, protiv Daruvara, došla je ekipa Koprivnice, a bolje od Daruvarčanki bile su i igračice druge ekipe Bjelovara. Nakon četvrtoga kola naše su ekipe na vrhu tablice, Mihovljan na prvom i Šenkovec na drugom mjestu, a jedina prijetnja im je vinkovačka Lokomotiva, koja je, isto kao i Mihovljan, još uvijek bez poraza i s utakmicom manje je na četvrtom mjestu.

Rezultati:
Požega – Šenkovec 0:4
(Raguž – Novak 2:3, Miletić – Popović 0:3, Klobučar – Stipan 1:3, Klobučar/Raguž – Novak/Stipan 0:3)
Bjelovar 2 – Daruvar 4:1
Požega – Mihovljan 1:4
(Miletić – Mikac 0:3, Klobučar – D. Cividini 0:3, Raguž – M. Cividini 3:0, Klobučar/Raguž – D. Cividini/Mikac 0:3, Miletić – D. Cividini 0:3)
Koprivnica – Daruvar 4:0
Lokomotiva i Vodovod slobodni

Tablica:
1. Mihovljan 10
2. Šenkovec 9
3. Bjelovar 2 9
4. Lokomotiva 8
5. Koprivnica 7
6. Vodovod Osijek 6
7. Požega 6
8. Daruvar 5

Parovi 5. kola, subota 28. studenoga – u 11 sati: Daruvar – Vodovod, Bjelovar 2 – Požega; u 17 sati: Daruvar – Lokomotiva, Koprivnica – Požega; Mihovljan i Šenkovec su slobodni.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije