Pobjeda i poraz stolnotenisača Mihovljana

U 1. Hrvatskoj ligi istok u subotu je od naših igrala samo ekipa Mihovljana, a MSTC Čakovec i Putjane bili su slobodni. Na put u Kutinu i Petrinju Mihovljančani su krenuli s dosta problema, jer trener Robert Mikac nije mogao računati na Benjamina Podkrajca, a u prvoj subotnjoj utakmici, protiv Petrinjaca, i svojega najboljeg igrača Ninu Bujana.

Zato je mobiliziran Tomica Marušić, a protiv Mladosti zaigrao je i mlađi kadet Noa Vresk. Ovako oslabljeni nisu mogli ravnopravno parirati mladostašima pa su izgubili s maksimalnih 4:0, osvojivši tek jedan set, i to Marušić protiv Anušića.

Ojačani Bujanom u drugoj su utakmici lako, istim rezultatom, dobili Kutinu, ostavivši je i dalje na nuli, što se pobjeda tiče. Kutinu je u subotu, također s 4:0, pobijedio i Igea Željezničar iz Varaždina, s našim Matijom Barićem u ekipi, koji je nakon toga u derbiju kola s uvjerljivih 4:0 bio bolji i od Mladosti u Petrinji pa je i dalje jedini bez poraza.

U srazu slavonskih ekipa brodski predstavnici Graničar i Obrtnička škola osvojili su maksimalan broj bodova protiv osječkih ekipa Olimpije i Vodovoda 2 pa su, zahvaljujući dvjema utakmicama više od Igea Željezničara, s Petrinjcima na prva tri mjesta na tablici. Od naših solidno, s po dvije pobjede i tri poraza, stoje Mihovljan i Putjane, a slast pobjede još nisu osjetili igrači MSTC Čakovca.

Rezultati:
Mladost – Mihovljan 4:0
(Knežević – Vresk 3:0, Matić – I. Mikac 3:0, Anušić – Marušić 3:1, Knežević/Ramušćak – Marušić/I. Mikac 3:0)
Kutina – Igea Željezničar 0:4
Olimpija – Obrtnička škola 2:4
Vodovod 2 – Graničar 1:4
Kutina – Mihovljan 0:4
(Rukavina – Bujan 0:3, Krolo – I. Mikac 1:3, Popić – Marušić 0:3, Krolo/Leko – Bujan/I. Mikac 0:3)
Mladost – Igea Željezničar 0:4
Olimpija – Graničar 3:4
Vodovod 2 – Obrtnička škola 2:4
MSTC Čakovec i Putjane slobodni

Tablica:
1. Obrtnička škola 13
2. Mladost 13
3. Graničar 12
4. Igea Željezničar 10
5. Vodovod II 7
6. Mihovljan 7
7. Putjane 7
8. Kutina 7
9. Olimpija 5
10. MSTC Čakovec 5

Parovi 5. kola, subota 28. studenoga – u 11 sati: Mihovljan – Vodovod 2, Igea Željezničar – Olimpija, MSTC Čakovec – Mladost, Putjane – Kutina; u 17 sati: Mihovljan – Olimpija, Igea Željezničar – Vodovod 2, MSTC Čakovec – Kutina, Putjane – Mladost; Graničar i Obrtnička škola su slobodni.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije