FOTO: U Celinama gorio štagalj, požar gasili JVP Čakovec i DVD Sivica

>> FOTO: U Celinama gorio štagalj, požar gasili članovi JVP Čakovec i DVD-a Sivica

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 76 poziva. Od toga su 34 poziva bila namjenska i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju dojavu o provali u obiteljsku kuću u Svetoj Mariji i dojavu o krađi bicikla u Čakovcu. JVP Čakovec ukupno je zaprimila 15 poziva. Za 4 poziva izašli su na intervenciju, 4 poziva bile su lažne dojave, dok za 7 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

U subotu. 7. studenog u 17:31 sati na dojavni centar 193 vatrogasci su zaprimili dojavu o požaru gospodarskog objekta (štagalj) u Celinama. Saznajemo da je planuo štagalj veličine 80 metara kvadratnih – napola drven, a napola zidan.

Na intervenciju su izašli vatrogasci JVP Čakovca sa navalnim vozilom i 5 vatrogasaca te članovi DVD-a Sivica sa navalnim i kombi vozilom.

Pravovremenim dolaskom vatrogasci su požar lokalizirali i spriječili da vatra zahvati krovište zidanog dijela objekta, dok je drveni dio izgorio. Uzrok požara i nastala šteta se utvrđuju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije