Zrinskice u jesenskoj ‘berbi trešanja’

U susretu Prve hrvatske rukometne lige za žene ugodno su nas iznenadile naše igračice Zrinskog koje su u gostima pobijedile Trešnjevku s više nego uvjerljivih 28:20.

U prvom dijelu Čakovčanke su diktirale igru i bile su u stalnoj prednosti. Nakon 9:11 s dva uzastopna gola domaćina na predah se odlazi s 11:11 pa je domaćin poveo 12:11.I to je sve od njih jer je uskoro 12:15.

Čakovčanke drže Trešnjevku na 2 do tri gola odmaka, a od 16:19 rade seriju do 16:23 i tu je utakmica bila riješena. Na kraju uvjerljiva pobjeda 20:28.

Nakon susreta trener Čakovčanki Željko Golik nam je rekao: ‘Nako iznenađujuće pobjede u prošlom kolu u Čakovcu protiv favorizirane Koke iz Varaždina napravljeno je još veće iznenađenje u Zagrebu protiv ekipe Trešnjevke. Rukometašice Zrinskog su se tim bodovima popele na visoko 6. mjesto na tablici.

Mora se napomenuti da su nastupile bez povrijeđene Lupić i bolesne Horvat. Za Zrinski je u tom izuzetnom rezultatu doprinos dala vratarka Teja Ivačić s 11 obrana od 29 šuteva na gol i bila je igračica utakmice.

U slijedećem kolu Zrinski su domaćini ekipi Umaga. Utakmica će se najvjerojatnije odigrati 17. studenoga u dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 19 sati. Pozvani ste svi vjerni navijači Zrinskica.’

Najefikasnija Zrinskica bila je Stela Posavec s 8 golova, Paula Posavec 7, Ana – Marija Maljak 5, Ana – Maria Gavrić 4 te po jedan gol Ire Resman, Ene Car i Elene Benčik. Teja Ivačić imala je 11 obrana. S nova dva boda Čakovčanke su sada na 8 bodova, na tablici su na 6. poziciji, preskočile su Trešnjevku i Umag te u narednom kolu kod kuće dočekuju Umag.

U 2. HRL sjever prva pobjeda rukometaša Preloga koji su bili bolji od Požege 27:19, a Čakovec je pobijedio Borovo 36:23.

U 3. HRL sjever Zrinski 2 je pobijedio Koku 2 30:19, a u nedjelju od 17:00 sati igraju Prelog – Ivanec i Bjelovar 2 – Zrinski 3. Kod rukometaša Novska je pobijedila Nedelišće 29:27, a Ivanska je poražena od Čakovca 2 21:26.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije