Slavi se 8. rođendan beauty centra Ljupka

>> Slavi se 8. rođendan beauty centra Ljupka

Priča počinje s idejom da klijent na jednom mjestu može dobiti potpunu uslugu. Svoj prvi salon otvorila sam 1999-te. Dosta je godina prošlo nakon toga, mijenjali su se stilovi u friziranju a i trendovi te i novosti u kozmetici.

Tako je došla i odluka da s frizerskom uslugom ponudim klijentima i kozmetičku uslugu. Kao i u svakom poslu uvijek je borba na tržištu usluga, no ja prvenstveno gledam u budućnost, a njoj je jedino moguće konkurirati neprekidnom edukacijom i praćenjem ponekad veoma surovog tržišta.

Tako da je u našem centru edukacija obavezna kroz posao. Educirano i stručno osoblje ključ je same usluge. Ostavite gužvu i buku iza sebe. – kazala je Ljubica Sobočan vlasnica beauty centra Ljupka

Doživite naš centar ljepote kao utočište za opuštanje i odmor jer naše bogato iskustvo, holistički pristup, vrhunsko znanje i vještine, obavljanje posla s ljubavlju i senzibilitetom garantiraju vrhunski doživljaj.

Nazovite nas ili posjetite, uljepšajte se i promijenite svoj dan na bolje!

Dobro nam došli povodom 8 godina rada beauty centra Ljupka, častimo Vas s popustima:

Pozivamo Vas na rođendanski party 20. studenog – uz ugodno druženje, perfect age i tombolu!Svakako najavite svoj dolazak!

Preporučeno
Najnovije