Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna?

Prema prognozi Crometea stabilno vrijeme će se nastaviti i u četvrtak i petak. Ali to u ovom jesenskom dijelu godine ne mora nužno značiti sunčano vrijeme.

Naime, postoji mogućnost za maglu ili nisku naoblaku pa je pitanje koliko ćemo vidjeti sunca. Jutra ostaju hladna, a dnevna temperatura se neće bitno mijenjati ili će malo porasti. U slučaju vedrih noći i dalje postoji mogućnost za mraz. Ako dani budu magloviti temperatura će ostati ispod 10°C, uz sunce možda bude i oko 15 Celzijevih stupnjeva.

Dakle, nema kiše, ali mogla bi nas malo zagnjaviti niska naoblaka ili magla. Ipak će to biti povoljno vrijeme za radove i boravak na otvorenom, a na ruku nam ide i povoljna biometeorološka situacija.

Čini se da bi i za vikend vrijeme moglo biti suho i mirno. To i dalje znači da je u noći i ujutro moguća magla. Danju bi moglo biti nešto sunca, ali ovisi o zadržavanju niske naoblake i magle. O količini sunca će ovisiti i dnevna temperatura. Nekako se čini da bi bilo sve više magle i oblaka, a sve manje sunca. Bitno je da se ne vide neke kiše.

O količini oblaka će ovisiti i temperatura. Vedre noći donose nam mraz, oblačne noći temperaturu malo iznad nule. Vedri dani donose nam ugodnu toplinu, tmurni dani pak znače zadržavanje hladnoće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije