Kakva smrt: Izašao iz auta i poginuo pod kotačima bagera

U četvrtak, 29. listopada oko 14.15 sati u Pušćinama, na gradilištu u Ulici dr. Ljudevita Gaja, 24-godišnji rukovatelj radnim strojem, varaždinskih registarskih oznaka u vlasništvu privatnog građevinskog poduzeća iz Varaždina, prilikom obavljanja radova izgradnje kanalizacijskog sustava, kretao se strojem unatrag, a da se pritom nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Zbog toga je stražnjim dijelom bagera udario u 62-godišnjaka, koji je netom izašao iz osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, a kojim se neposredno iza radnog stroja zaustavio vozač rođen 1953. godine. Uslijed udara došlo je do pada 62-godišnjaka na šljunčanu površinu, a zatim i do pregaženja kotačima radnog stroja.

Od zadobivenih ozljeda 62-godišnjak D.G. iz Pušćina, nažalost preminuo je na mjestu događaja. Nadležni državni odvjetnik naložio je obavljanje obdukcije te određenih vještačenja, dok se kriminalistička istraživanja nastavljanju u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti pod kojima je došlo do ovog nesretnog slučaja. O događaju izvješten je inspektor zaštite na radu koji je izašao na mjesto događaja, javljaju iz PU međimurske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije