Senko zna kako ugrijati vaš dom i pri tom uštedjeti!

Poštujući tradiciju, SENKO štednjak izvor je jeftinog, ekonomičnog i ekološki čistog grijanja i kuhanja. Vrhunska kvaliteta izrade i dugotrajnost postignute su korištenjem novih tehnologija, a zahvaljujući modernom izgledu i dotjeranim detaljima poželjni su u svakom prostoru.

SENKO ŠTEDNJACI, PEĆI I KAMINI

Suvremeni dizajn, nostalgični duh vatre, kombinacija grijanja, kuhanja i pečenja, dizajnirana prema Vašem ukusu zahvaljujući mogućnosti biranja između različitih vrsta materijala koji definiraju vanjski izgled štednjaka. Unutrašnjost proizvoda krojena je na temelju klasičnog kuhinjskog štednjaka, te nadograđivana inovativnim tehnološkim rješenjima, koja su rezultat 29 godina uspješnog razvoja i praćenja zahtjeva suvremenog tržišta prema najvišim europskim standardima.

Grijanje na drva – najekonomičnije grijanje

Pretpostavlja se da će u narednih nekoliko godina plin, lož ulje i struja dodatno poskupjeti dok se povećanje cijene drva ne očekuje. U zadnjih nekoliko godina u Europi cijene peleta i drveta su najstabilnije u odnosu na ostala goriva.


Kako bi SENKO štednjak na tržištu zadržao mjesto izrazito kvalitetnog i funkcionalnog štednjaka, proizvodi se od kvalitetnih sirovina u bogatoj robusnoj konstrukciji.

SENKO štednjak svojom konstrukcijom te upotrebom drvene biomase kao ogrjeva predstavlja proizvod čije su ekološke karakteristike čak i iznad onih propisanih EN normama.

Proizvodni asortiman poduzeća SENKO:

ŠTEDNJACI NA DRVA: 7, 7.5, 9, 15, 20, 25, 30 i 35 kW , štednjaci za centralno grijanje bez pećnice i s pećnicom, klasični štednjaci bez pećnice i s pećnicom

KAMINI I KAMINSKE PEĆI NA DRVA: 8, 20, 25, 30 i 35 Kw, kamini za centralno grijanje bez pećnice i s pećnicom, klasični kamini

Grijanje na pelete – ekološko i komforno grijanje

Peći na pelete su sofisticirani uređaji koji pružaju ekološki prihvatljivu i jeftinu alternativu za grijanje Vašeg doma. Grijanje na pelete daje Vašem domu pravi prirodni ugođaj. Kroz prozirna vrata ložišta možete vidjeti prekrasan plamen. Upravljačka ploča omogućuje Vam jednostavno rukovanje i podešavanje svih potrebnih parametara. Drveni peleti imaju prednost kao ekološki proizvod bez osjećaja nedostatka komfora nasuprot uljnom ili plinskom grijanju. Samo se pepeo mora povremeno čistiti.

Asortiman peći na pelete za grijanje prostora pogledajte OVDJE, a peći na pelete za centralno grijanje OVDJE.

ZAŠTO GRIJANJE NA PELETE?

– Peleti omogućavaju veliki komfor uz minimalnu emisiju štetnih plinova!
– Peleti su idealan put prema kvalitetnom i potpuno automatiziranom sustavu grijanja!
– Peleti su energent koji je bezopasan, siguran u budućnosti, neotrovan i pozitivan prema zaštiti okoliša!
– Ako se u jednoj obiteljskoj kući zamijeni peć na loživo ulje sa SENKO peći na pelete, smanjit će se emisija CO2 za pet tona u godinu dana!

Uz kupnju Senko peći na pelete Senko Vam daruje 500 kg peleta, požurite jer ponuda traje do 30. studenog!


Potraga za jeftinijim grijanjem počinje u Senku!

Senko d.o.o. Štefanec, Vladimira Nazora 22
Tel.: +385 (0)40 337 344 Fax: +385 (0)40 337 906
E-mail: info@senko.hr , web: www.senko.hr
Radno vrijeme izložbenog salona: Radnim danom od 8 do 17 h, Subotom od 8 do 12 h

Preporučeno
Najnovije