SŠP: Ugostitelji na relaciji suvremeno-tradicionalnog

>> SŠP: Ugostitelji na relaciji suvremeno-tradicionalnog

Street food iliti domaće u suvremenom stilu

Na ovogodišnjem Aronia cupuodržanom pri Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu uspješno smo se predstavili u pripremi slanih i slatkih jela kao zdrave ulične hrane (STREET FOOD).

Započelo snimanje TV-emisija “Na stolu…”

U suradnji s Gospodarskom školom Čakovec, Udrugom kuhara Međimurske županije te društvom vinogradara i vinara Međimurja – Hortus Croatiae započeli smo s projektom “Na stolu – hranom iz prošlosti u sadašnjost”.

Kao konačan rezultat suradnje učenika kuhara, konobara, aranžera i njihovih mentora dobit ćemo 15 kvalitetnih TV-emisija i knjigu o tradicionalnim međimurskim jelima.

U emisijama će učenici predstavljati pripremanje tradicionalnih jela, aranžiranje i posluživanje te pripremu stola. Ovaj projekt će tako omogućiti afirmaciju ugostiteljskih zanimanja, otvoriti našim učenicima vrata poslovnog svijeta i proširiti međimursku ugostiteljsko-turističku ponudu.

Prva emisija je snimljena u autohtonom lokalnom ambijentu Izletišta Zlatni breg u Zasadbregu. Učenici su se pred kamerama snašli odlično (pa svi znamo da holivudska profesija nije jednostavna kako se čini 🙂

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije