Na blagajni odbila platiti, odgurnula prodavačicu i ozlijedila ju

U srijedu, 14. listopada oko 19.40 sati u Kotoribi, Murskoj ulici, 36-godišnjakinja s područja općine Kotoriba, nakon što je na blagajni u trgovini odbila platiti odabranu robu, odgurnula je prodavačicu te joj iz ruku istrgnula vrećicu. Uslijed pucanja vrećice artikli su se rasuli po podu, javljaju iz policije.

Neslužbeno saznajemo da je 36-godišnjakinja u trgovinu ušla s djecom i krenula u kupovinu, dok ju je suprug čekao u automobilu na parkiralištu. Kad je stigla na blagajnu prodavačica joj napravila račun nakog kojeg je rekla da nema novaca i pokušala uzeti robu s vrećicom i pobjeći. U tome ju je pokušala spriječiti prodavačica.

Agresivna žena ju je odgurnula nakon čega je došlo do međusobnog naguravanja. Većina robe je završila na podu, a prah od kapučina u očima prodavačice. S preostalom robom 36-godišnjakinja je sjela u auto nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru.

Pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je 28-godišnja prodavačica lakše ozlijeđena. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “razbojništvo”, 36-godišnjakinja je naknadno uhićena. Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije