Tomica Kristić krenuo na dvogodišnje putovanje, odredište je Novi Zeland!

Danas oko podnevnih sati ispratili smo Tomicu Kristića iz Vidovca pri njegovu kretanju u avanturu koja će ga, prema planu, odvesti sve do Novog Zelanda! Kao što je najavio u uvodnom izdanju svojega bloga, Tomica će do odredišta stići isključivo autostopom, uz iznimku brodskog prijevoza preko oceana kada dođe do krajnje južne azijske točke.

> Varaždinac Tomica Kristić kreće u veliku avanturu – autostopom do Novog Zelanda!

– Upoznavanje novih kultura, to je glavni motiv koji me tjera na ovo putovanje. Istovremeno, prilika je to za istraživanje svojih granica. Sve se na kraju na ovakvim putovanjima svodi na samospoznaju – rekao nam je Tomica uoči polaska.

Ovaj 30-godišnjak kaže kako nema nikakav precizan plan puta, tek grubu rutu koju će možda pratiti, a možda i skrenuti s nje, ovisno o okolnostima koje će ga pratiti. Ono što u ovome trenutku zna je tek da preko Zagreba kreće prema Sarajevu pa potom do Crne Gore… Konačna kopnena točka, kaže, trebala bi biti Singapore. Kada? Tko zna. Računa da će mu za cijelo putovanje trebati dvije godine!

Naši portali Varazdinski.hr i eMedjimurje.hr kao medijski pokrovitelji redovito će pratiti njegove blogerske zapise s putovanja. Sretan put, Tomica, s nestrpljenjem očekujemo prvo sljedeće izdanje tvojega bloga!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije