Detalji sukoba u Dekanovcu, zbog pucnjave uhićen 27-godišnjak

Kako smo već javili u subotu, 10. listopada oko 15.15 sati u Dekanovcu, Kalničkoj ulici, u ugostiteljskom objektu javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način narušavala su četvorica nepoznatih muškaraca. O događaju se danas službeno očitovala PU međimurska.

‘Konobarica i vlasnik objekta zbog njihove vidne alkoholiziranosti odbili su ih poslužiti alkoholnim pićem, nakon čega su oni fizički nasrnuli na vlasnika kafića. U tom trenutku vlasniku su u pomoć priskočila dvojica posjetitelja te su ih zajedno uspjeli spriječiti u daljnje narušavanju javnog reda i mira. Prilikom izlaska iz objekta napadači su na terasi razbacali stolice te su se s mjesta događaja udaljili u crnom BMW-u čakovečkih registarskih oznaka.

Oko 16 sati, prilikom provođenja kriminalističkog istraživanja vezano za počinjenje opisanog prekršaja narušavanje javnog reda i mira, sporni osobni automobil prošao je ulicom pokraj ugostiteljskog objekta te je u tom trenutku jedan od putnika u vozilu provukao ruku kroz tzv. “šiber” i ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u zrak, a potom se automobil udaljilo u pravcu Novakovca’, kažu u policiji.

Dovršenim kriminalističkim istraživanje utvrđeno je da su javni red i mir narušavali 35, 27, 24-godišnjak i maloljetnik s područja općine Podturen, Male Subotice i Grada Koprivnice.

27-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je pucao iz vatrenog oružja, uhićen je te je uz Optužni prijedlog doveden dežurnom sucu Prekršajnog suda u Čakovcu koji mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje u trajanju do 15 dana. Neslužbeno doznajemo da je 27-godišnjak iz Piškorovca uhićen istog dana u večernjim satima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije