Četvorka krenula ‘opelješiti’ trgovinu, uočio ih građanin i pozvao policiju

U noći sa ponedjeljka na nedjelju oko jedan sat poslije ponoći Policijska uprava međimurska zaprimila je dojavu građana o mogućoj provali u trgovinu u Puščinama.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici uočili su dvojicu muškaraca kako se trčeći udaljavaju od trgovine. Policajci su jednog od njih sustigli i uz primjenu sredstava prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje) uhitili. Nedugo zatim, nedaleko trgovine zatečen je osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka i trojica muškaraca za koje se sumnja da su pokušali provaliti u spomenutu trgovinu.

Provjerom identiteta svih zatečenih osoba utvrđeno je da se radi o 49, 39, 28 i 21-godišnjaku s područja Grada Murskog Središća te su uhićeni i privedeni u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe. Neslužbeno saznajemo da su uhićeni iz Sitnica.

– Ovom prilikom želimo se zahvaliti građaninu koji je dojavio opisani događaj. Suradnja građana i policije jedan je od najznačajnijih segmenata koji direktno utječu na povoljno stanje sigurnosti, kažu u PU međimurskoj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije