Na Skupštini MSTS-a usvojen novi Statut, Izvršni odbor o Međimurskim ligama

U utorak je svoju redovnu Skupštinu održao Međimurski stolnoteniski savez. Uz uobičajena izvješća o radu, financijskom poslovanju i izvješće Nadzornoga odbora za prošlu te plan i program i financijski plan za novu sezonu članovi Skupštine usvojili su i Statut Saveza usklađen s novim Zakonom o udrugama te izabrali likvidatora.

Uz izvješće predsjednika Roberta Mikaca i njegov program za novu sezonu dosta je rasprava bilo o kampovima za mlade i načinu kako da se rad s njima poboljša, a bilo je riječi i o kalendaru natjecanja u Međimurskim ligama Međimurske novine, koje po nekima prekasno počinju, a prerano završavaju, kao i o problematici uz lige vezanih turnira TOP-12, za koje se zbog slaboga odaziva traži novi termin odigravanja.

Održana je i 14. sjednica Izvršnoga odbora, na kojoj se raspravljalo o novoj sezoni Međimurskih liga Međimurske novine. Za novu sezonu do roka za prijave voditelj liga Franjo Flac primio je prijave 70 ekipa, 3 manje negoli je to bilo za prošlu sezonu pa je Izvršni odbor formirao 7 liga s po 10 ekipa, koje će s natjecanjem započeti u subotu 17. listopada.

U novoj sezoni kotizacija po ekipi ostaje nepromijenjena i iznosi 280 kuna po ekipi, a voditelji ekipa za koji dan će na svoje adrese dobiti i bilten broj 1 s propozicijama, podacima o ekipama i rasporedima natjecanja za prvi dio sezone.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije