Naprijedu pobjeda 3:0, Varteksu tri tisuće kuna kazne

Prekinuta utakmica 5. kola MŽNL između NK “Naprijed” i NK “Varteks” registrira se 3:0 za NK “Naprijed”. Na sjednici održanoj 28. rujna, a vezano na prekinutu utakmicu 5. kola između NK “Naprijed” iz Cirkovljana i NK “Varteks” iz Varaždina disciplinski sudac MŽNL Čakovec – Varaždin Slavko Kušćer donio je odluku kojom se kažnjava Varteks s novčanom kaznom u iznosu od 3 000 kuna i dvije utakmice zabrane igranja seniorske momčadi na igralištu u Jalkovcu.

Pošto je jedna domaćinska utakmica već odrađena u 6. kolu, igralište na kojem će NK “Varteks” igrati svoju seniorsku utakmicu 8. kola kao domaćin, ne smije biti udaljeno manje od 20 kilometara od Jalkovca te mora imati dozvolu od Komisije za pregled stadiona MŽNL ČK-VŽ.

Na tablici vodeći Rudar ima 16 bodova, Jalžabet 13, a po 10 bodova imaju Mladost Komet, Međimurec, Pušćine, Sloboda i Plitvica. U subotu od 16:00 sati igrat će se tri međimurska susreta: Polet – Graničar, Nedelišće – Rudar i Centrometal – Mladost Komet.

Nedjeljni su parovi Naprijed – Zadrugar, Pušćine – Sloboda, Zelengaj – Međimurec, Novi Marof – Varteks i Plitvica – Jalžabet.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije