Noa Vresk i Marta Novak četvrtfinalisti 7. stolnoteniskog Kupa Bjelovara

Noa Vresk iz STK Mihovljana i Marta Novak iz STK Putjana bili su najuspješniji međimurski predstavnici na 7. Kupu Grada Bjelovara u stolnom tenisu za kadetske i juniorske kategorije, odigranom u subotu i nedjelju.

Noa se natjecao u dvije kategorije, a plasmanom u četvrtfinale bolji je rezultat postigao u svojoj kategoriji mlađih kadeta, gdje je ispao od Patrika Tomića iz zagrebačkoga TIS-a do se kolo prije, u osmini finala, od turnira oprostio među kadetima gdje je poražen od Filipa Borovnjaka iz GSTK Zagreba.

Marta je četvrtfinale dohvatila u kategoriji najmlađih kadetkinja, a za polufinale je u izjednačenoj borbi pokleknula u igri s imenjakinjom iz osječkoga Vodovoda Martom Vidaković.

U kategoriji kadeta kvalifikacijsku skupinu je prošao i Kotoripčan Stjepan Škoda, koji nastupa za varaždinski STARR, ali je u šesnaestini finala od njega bolji bio Karlo Johannes Antolović iz Svetoga Lovreča.

Od ostalih igrača iz Međimurske županije nastupali su još članovi Mihovljana Denis Toplek u kategoriji najmlađih kadeta, Dominik Toplek, Lovro Varga, Niko Vidović i Filip Vinković među kadetima i Nino Baša među juniorima te najmlađi kadeti Putjana Matija Strbat i David Šlezak, koji nisu prošli kvalifikacijske skupine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije