Lipoliza – neinvazivna konkurencija liposukciji!

Liposukcija je dobila ozbiljnu konkurenciju!

Što je mezoterapijska lipoliza tj. intralipoterapija?

Injekcijska lipoliza, mezoterapijska lipoliza ili intralipoterapija su različiti nazivi za nekiruršku metodu uklanjanja masnih naslaga. Koriste se različite aktivne supstance, među najvažnijima fosfatidikolin i desoksikolična kiselina, koji se ubrizgavaju direktno u masno tkivo. Dovode do pucanja membrane masnih stanica, povećane razgradnje masti i blage upale koja dovodi do zatezanja kože. To je metoda kod koje uklanjamo lokalne nakupine masnog tkiva na različitim dijelovima tijela.

Zašto su ovi tretmani toliko popularni?

Idealni su za tretiranja područja koji se ne mogu oblikovati različitim dijetama niti vježbanjem, ma koliko god se naporno trudili (kao sto je npr. donji dio trbuh nakon poroda). Najviše je tražen za tzv. “love handles”, područje struka, gdje tretiranjem tog dijela više nemate masno tkivo u koje se urezuju hlače ili višak naslaga koje strše van odjeće.

Kako mogu konačno izgubiti masne naslage i oblikovat svoje tijelo?

Sa mezoterapijskom lipolizom možete na bezbolan i potpuno siguran način ciljano ukloniti masne naslage koje Vas toliko muče.

Sam tretman ne traje dugo. Potrebno je od 3-6 tretmana, u razmaku od 4-6 tjedana, ovisno o mjestu i veličini tretiranog područja. U jednoj posjeti možete tretirati i više regija. Nakon tretmana, moguće je lagano crvenilo, naotečenost, slabo peckanje ili svrbež kože, ali oni u roku od 12-24 sata nestaju. Nakon tretmana možete se slobodno vratiti svojim obvezama.

U Centru za estetsku medicinu Medikol tretman je u listopadu na akciji, kako bi bio dostupniji svima, te se može obaviti po cijeni od 1200 kn

Piše: Irijana Rajković, dr.med.
Voditeljica Centra za estetsku medicinu Medikol


Ustanova za zdravstvenu skrb Medikol
Podružnica Čakovec
Franca Prešerna 13
Telefon: 040 638 507
Fax: 040 638 501
E-mail: info@medikol-ustanova.hr

Ustanova za zdravstvenu skrb Medikol
Podružnica Zagreb
Dragutina Mandla 7
10000 Zagreb
Telefon: 01 6397 355, 01 6397 357
Fax: 01 63 97 330
E-mail: info@medikol-ustanova.hr

www.medikol-ustanova.hr

Preporučeno
Najnovije