Didasko o važnosti stranih jezika u poslovnom svijetu

Strani jezici postaju sve važniji u užurbanosti današnjice, ekonomskog rasta kroz razvoj EU projekata i neizbježnog međunarodnog poslovanja. Didaskovi tečajevi za poslovnjake krojeni su baš po mjeri. Sadržaj, nastavne metode i stručnost predavača usmjerena je na postizanje najboljih rezultata.

Poslovni uspjeh često ovisi o poznavanju barem jednog stranog jezika. Engleski, njemački i francuski jezik, ali i talijanski, španjolski, ruski i mađarski – koristite li ih kod pismene korespondencije, telefonskih razgovora, prezentacija, sastanaka, na sajmovima, radionicama i predavanjima? Samo oni koji profesionalno i sigurno vladaju barem jednim stranim jezikom imaju veliku prednost. Upišite tečaj poslovnog stranog jezika u Didasku ukoliko želite efektivno i u kratkom vremenu poboljšati poznavanje stranog jezika. Trebaju li vaši djelatnici dobre jezične vještine u svakodnevnom poslovanju? Tu je nastava koja se odvija u malim grupama, odnosno u vidu individualne nastave i predavači sa profesionalnim i interaktivnim pristupom.

Nadalje, u poslovnom svijetu zasigurno trebate i prijevode, a Didasko, jezično edukativni centar, nudi i tu uslugu. Bilo da je riječ o tehničkim prijevodima za industriju i trgovinu, pravnim tekstovima, ugovorima i poslovnim izvješćima ili ovjerenim prijevodima diploma, svjedodžbi, raznih potvrda, obratite nam se s punim povjerenjem. U Didasku ćete zasigurno pronaći upravo ono što vam treba u najkraćem roku.

S lokacijama u Čakovcu i Prelogu te po dogovoru na lokaciji po vašem izboru, ništa vas ne spriječava za postizanje vrhunskih rezultata. Stručni predavači, ulaganje u razvoj nastavnih metoda, online učenje te razni programi samo su neke od prednosti Didaska.

Odaberite između engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, ruskog ili mađarskog jezika. Nazovite već danas 391 072 ili pošaljite e-mail na info@didasko.com.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije