Odbojkaško okupljanje u sjećanje na Rajka Kolareka

Kompletna međimurska odbojka okupila se u subotu u Nedelišću na odbojkaškim susretima održanim u znak sjećanja na Rajka Kolareka. Prije samog okupljanja izaslanstvo Odbojkaškog saveza Međimurske župananije položilo je vijenac i svijeće na grob tragično preminulog odbojkaša i sportskog djelatnika koji je bio omiljen u svim međimurskim odbojkaškim sredinama

Susreti su održani u muškoj i ženskoj konkurenciji. Kod muškaraca nastupile su četiri momčadi, Igralo se svaki sa svakim na dva dobivena seta. Na kraju su najbolji bili igrači drugoligaša Nedelišća, drugi Črečan veterani, treći Plavi iz Peklenice i četvrti čakovečki Klub odbojke na pijesku. Iako nisu poslali ekipe, nazočno je bilo i rukovodstvo klubova iz Totovca i Vularije, a bila je nazočna i većina igrača prvoligaša Centrometala.

U ženskoj konkurenciji nastupilo je pet ekipa, a igralo se svaki sa svakim na jedan dobiven set. Na kraju su prve bile igračice Kaštela iz Pribislavca, druge igračice čakovečkog Kluba odbojke na pijesku, treća je bila Štrigova, četvrti Centrometal i pete mlade igračice OK Čakovec.

Ipak rezultat nije bio u prvom planu, bile je ovo jedinstvena prilika vidjeti na jednom mjestu predstavnike svim devet međimurskih klubova. Okupljanje je potpomognula Općina Nedelišće koja je osigurala dvoranu za natjecanje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije