Uz slastičarnicu i pekarnicu “Međimurska gibanica”, Čakovec još slađi

>> Uz slastičarnicu i pekarnicu “Međimurska gibanica”, Čakovec još slađi

Od nedavno, Čakovec je postao još “slađi” i bogatiji za novu slastičarnicu i pekarnicu. Naime, u Ulici dr. Ante Starčevića (kod rotora iz smjera Buzovca) svoja je vrata otvorila “Međimurska gibanica”.

Dugi niz godina poznata po svojim tortama, kolačima, međimurska slastičarka iz Ivanovca Marija Počekaj svoju ljubav i znanje u spremanju vrhunskih delicija prenijela je na kćer Helenu, koja je odlučila to podijeliti sa svojim sugrađanima i gostima Čakovca u novoj slastičarnici i pekarnici.

Miris već prepoznatljivih domaćih kolača zaželjet će vam srdačnu dobrodošlicu i dočekati vas u novouređenom prostoru slastičarnice, a bajkoviti ugođaj dječje igraonice koja se nalazi u “Međimurskoj gibanici” zabavit će vaše klince nakon što svi zajedno budete uživali u neodoljivim proizvodima koji se tamo nude. U “Međimurskoj gibanici” pronaći ćete peciva s čvarcima, medenjake, orehnjače, makovnjače, pite od jabuka, ali i torte, kremšnite, mađarice,voćne i čokoladne rolade, a na svoje će doći i dijabetičari za koje spremaju kremšnite od batata. Uz kolače tu su i peciva i topli mirisni kruh.

Možete biti sigurni da ćete dobro odabrati jer ovdje se kupci već vraćaju po još, a među prvima , zapravo prvi kupac bio je poznati ljubitelj slastica Davor Dretar Drele, koji je uz Maria Valentića potegnuo čak iz Zagreba kako bi bio na otvaranju “Međimurske gibanice”.

Tako nam je i Mario Valentić model, cross fit trener i predavač na Fitness učilištu otkrio da ljudi griješe kada misle da zdravi stil života ne podrazumijeva jedenje kolača. Podrazumijeva umjerenost, kaže Valentić, tako da je recimo Međimurska gibanica meni osobno najdraži kolač, zato što je to slastica u kojoj se nalaze konkretne namirnice. Mak, orasi i sir čine ga prilično nerafiniranim kolačem i zato ga jako volim, ali još jednom napominjem, kada govorimo o zdravom načinu života moramo korespondirati s umjerenošću.

Stoga, uz prijatelje, goste ili jednostavno sami, slobodno se uputite na slatke minute i uživanje osjetilima okusa koji će vam uljepšati dan u slastičarnici i pekarnici “Međimurska gibanica”.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije