Započela prvenstvena nogometna sezona 2015./2016.

>> Započela prvenstvena nogometna sezona 2015./2016.

Započela je prvenstvena nogometna sezona 2015./2016. s četiri subotnja nogometna susreta. Svakog vikenda ukupno ćemo pratiti 30 nogometnih utakmica.

1. ŽNL: Pobjeda Omladinca (NSR), bez pobjednika u Svetoj Mariji

U prvoj međimurskoj nogometnoj ligi nova prvenstvena sezona otvorena je u Novom Selu Rok i Svetoj Mariji.

U Novom Selu Rok uvjerljiva pobjeda Omladinca protiv novog prvoligaša Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca 4:0. Poluvrijeme je bilo 3:0.

U Svetoj Mariji Mladost i Sloga Čakovec odigrali su 1:1. Prvi dio bez golova. Nakon desetak minuta nastavka gosti su poveli 0:1, a Mladost je izjednačila nakon još desetak minuta za neriješeni ishod i podjelu bodova.

Mladost (SM) – Sloga (Č)

1. međimurska liga: subota Omladinac (NSR) – Jedinstvo (GM) 4:0 i Mladost (SM) – Sloga 1:1. Nedjelja u 17:30 sati: Trnava – BSK, Mladost (I) – Polet (P), Dinamo (D) – Sokol, Galeb – Mladost (Pal.), Spartak – Kraljevčan 38 i Dinamo (P) – Sloboda (M).

2. ŽNL – skupina A: Bratstvo (SV) pobjedom otvorilo prvenstvo

Skupinu A druge međimurske lige otvorili su Bratstvo Savska Ves i Omladinac Mačkovec. Bratstvo je preseljeno iz zapadne u istočnu skupinu, odnosno skupinu A, a Omladinac je prije nekoliko dana saznao da je drugoligaš nakon odustajanja Čukovca od prvoligaškog statusa.

Prvo poluvrijeme prošlo je u podjednakoj igri i bez golova. Gosti su imali veliku prigodu kad se njihov napadač sam sjurio prema domaćem vrataru, krenuo ga je lobati što je i uspio, ali je prebacio i okvir gola.

Bratstvo (SV) – Omladinac (M)

U drugom dijelu Bratstvo je uspjelo postignuti jedna gol koji je bio dovoljan za minimalnu pobjedu 1:0 i prva tri prvenstvena boda.

2. međimurska liga – skupina A: subota Bratstvo (SV) – Omladinac (M) 1:0. Nedjelja u 17:30 sati: Draškovec – Vidovčan, Dubrava – Jedinstvo (NSD), Dubravčan – Omladinac (DS), Strahoninec – Otok, Borac (T) – Hodošan, Budućnost (M) – Croatia i ČSK – Drava (DM).

2. ŽNL – skupina B: Vučetinec dva puta gubio pa – pobijedio

U 2. ligi – skupina B prvenstvo je otvoreno susretom Vučetinca i Plavih iz Peklenice. Nakon dva kup susreta na Sportsko – rekracijskom centru Rogoznica Vučetinec je odigrao i prvu domaću prvenstvenu utakmicu u svom mjestu.

Vučetinec je bio bolji od Plavih iz Peklenice 3:2. Gosti su poveli 0:1, na poluvremenu je 1:1. U nastavku gosti vode 1:2, no Vučetinec izjednačuje i trećim golom dolazi na kraju do sva tri boda.

2. međimurska liga – skupina B: subota Vučetinec – Plavi (Pek.) 3:2. Nedjelja u 17:30 sati: Pobjeda – Napredak, Šenkovec – Hajduk (Š), Venera – Sloga (Š), Trnovec – Hajduk (B), Mura – Mali Mihaljevec i Zasadbreg 77 – Donji Koncovčak. 19.08.2015. (srijeda): Bratstvo (J) – Zebanec.

3. međimurska liga: Svi igraju u nedjelju

U prvom kolu u nedjelju s početkom u 17:30 sastaju se: Bratstvo (P) – Podturen, Dinamo (Ž) – Borac (DH), Mladost (S) – Radnički, Eko – Budućnost (P), Drava (K) – Parag, Mladost (D) – Jadran. Torpedo je slobodan.

Pripremni nogometni susreti

Kako Međužupanijska nogometna liga Čakovec – Varaždin počinje idućeg tjedna naši ligaši ovog vikenda igraju pripremne utakmice. U Macincu su se sastali Centrometal i Nedelišće. Nedelišće je pobijedilo 1:0 golom Vizingera.

Rudar je u Murskom Središću ugostio slovensku ekipu Velika Polana i pobijedio 4:1. Poluvrijeme je bilo 2:0, pa u nastavku 4:0, a gosti su uspjeli pri kraju susreta dati počasni gol. Rudar još u srijedu igra pripremni susret u Selnici s tamošnjom Mladosti.

U nedjelju u 17:30 sati igraju Naprijed Cirkovljan i Mladost Komet Prelog, a od 18:00 sati Graničar u Kotoribi ugošćuje Tehničara iz Cvetkovca. U isto vrijeme igraju Pušćine i Orač Petrijanec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije