“Lived-In” novi način bojanja kose

>> Lived -in novi način bojanja kose

Baš poput prijašnjih trendova, vlasi kose oko korijena još uvijek ostaje tamnija, ali je manje uočljiv izrast te se prirodno stapaju s ostatkom kose, čak i kad prirodni izrast pređe četvrtinu vlasi.

Tehnika se može izvoditi na brinetama i plavušama te garantira najprirodniji ljetni efekt osunčanih pramenova koji tjednima ostaju besprijekorni.

Glumica Jessica Alba ima upravo takve pramenove, a budući da joj lijepo uokviruju lice, izbjegla je ombre efekt. Kao prava trendseterica, Jessica zna da je ombre out pa je brzo pribjegla novim metodama. Naime svaki pravi profesionalac svog zanata koji prati trendove zna da ne možete pogriješiti s pramenovima ili bojom kakao, cinnamon, karamel, golden blond, i meda.

Važno je da promjena boje bude postepeno vidljiva, bez oštrih prijelaza.

LIVED IN bojanje je tehnika kod koje se boja nanosi kistom u slobodnom stilu. Kod te tehnike bojanja ponekad i koristimo više boja za što bolji efekat kod stapanja boje jednu u drugu i time smanjujemo taj isprani efekt kod vrhova kose, koji više nije in, a zato je važno da pronađete frizerski salon od povjerenja.Mi svakako kod takvog bojanja klijentici preporučujemo i OLAPLEX uz bojanje.

Ako poželite novu tehniku bojanja svakako se naručite u BEAUTY CENTAR LJUPKA, A. Starčevića 18, Čakovec 040/ 390-139 ili putem email obrazca:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije