Sokol Vratišinec u 1. MNL umjesto Čukovca 77, Zebanec i Omladinac u viši rang

U srijedu je u kancelariju MNS-a stigao je pismeni dopis od NK Čukovec 77 u kojem piše da odustaju od natjecanja u I. međimurskoj ligi jer nemaju dovoljan broj igrača za natjecanje.

Iz Međimurskog nogometnog saveza priopćenjem su se javili da na temelju te iznenađujuće odluke rukovodstva NK Čukovec 77 pred sam početak prvenstva koja je u najmanju ruku nekorektna prema Savezu koji je imao razumijevanje za iste, tim više što su isti prije mjesec dana tvrdili kako je sve u redu i zašto opće takva pitanja, predsjednik MNS Mato Kljajić sazvao je hitnu telefonsku sjednicu IO MNS.

Odlukom većine članova na mjesto Čukovca 77 u I. međimursku ligu ušao je 14. plasirani u I. međimurskoj ligi u prošlom prvenstvu Sokol iz Vratišinca.

U II. međimurskoj ligi skupina B umjesto Sokola opet po plasmanu natjecat će se Zebanec. Također u viši stupanj natjecanja ušao je Omladinac Mačkovec kao treće plasiran klub u III. međimurskoj ligi, a on će igrati u II. međimurskoj ligi skupina A.

Sigurno da ovakve zakašnjele odluke klubova donose puno problema oko daljnjih aktivnosti saveza i zasigurno je teško naći brzinska rješenja, i nikad svi ne budu zadovoljni, no uvijek se trudimo donijeti najbezbolnije odluke koje su većini, prihvatljive, ističu u Savezu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije