NK Sesvete osvojile “Dinamo cup 2015” Domašinec

>> NK Sesvete osvojile “Dinamo cup 2015” Domašinec

Prošle subote u Domašincu je odigran Međunarodni nogometni turnir “Dinamo cup 2015” za juniore. Pred više od 300 gledatelja na paklenih 35 stupnjeva Celziusa odigrano je devet kvalitetnih utakmica, uz sudjelovanje šest ekipa: NK Sesvete, NK Zavrč (Slo), NK Nafta Lendava (Slo), NK Varaždin, NK Međimurje, NK Dinamo Domašinec.

U skupini A Sesvete je deklasiralo svoje protivnike, Naftu i domaćina Dinamo te je osvojilo prvo mjesto u grupi sa 6 bodova i gol – razlikom 25:0, dok je Dinamo minimalno 1:0 pobijedio Naftu i bio drugi u skupini.

Skupina B je bila nešto izjednačenija, iako je Zavrč uvjerljivo osvojio 6 bodova, pobjedama nad Međimurjem 4:0 i Varaždinom 3:0. Drugi je bio Varaždin pobijedivši Međimurje 3:0.



Peto mjesto je osvojila ekipa Međimurje bez borbe, pošto je Nafta predala utakmicu zbog navodno previše povrijeđenih igrača(??), treći je Varaždin pobijedivši Dinamo 6:0.

Finale između Sesveta i Zavrča bila je izuzetno kvalitetna i dinamična utakmica, obilovala je šansama i lijepim potezima s obje strane. Pobjednika je odlučila “dužina klupe” kod Sesveta. Prvo poluvrijeme Zavrč pod vodstvom trenera Želimira Orehovca potpuno kontrolira i opasniji je za gol, no na poluvremenu trener Sesveta Sergej Jakirović uvodi 11 svježih igrača te podiže ritam koji igrača Zavrča nisu mogli pratiti i pobjeđuje 2:0.

Najbolji igrač turnira je Ivan Kontek i najbolji strijelac Deni Jurić, obojica su članovi Sesveta, dok je najbolji golman Luka Domjan iz Zavrča. Nagrade najboljim pojedincima i momčadima dodijelio je g. Marodi, direktor generalnog pokrovitelja turnira Marodi tjestenine Domašinec.

Domaćini zahvaljuju svim sudionicima, posjetiteljima i sponzorima turnira, na fer i korektnoj igri navijanju te posebice financijskoj podršci kako bi turnir bio na visokom nivou i odlično organiziran. Prema riječima predsjednika Dinama, g. Đurkina, turnir bi trebao postati tradicionalan. Ove godine su stvorili kvalitetnu osnovu te ima želimo da uspiju u svom planu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije