Iz kuće ukrali perilicu, iz auta ruksake, djevojčici istrgunuli torbicu

Policijska uprava međimurska javlja o tri krađe. Tijekom noći s 3. na 4. kolovoza u Pribislavcu, u Ulici Marina Držića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću koja je vlasništvo 35-godišnjakinje, gdje je ukrao perilicu rublja s kotlićem.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u ponedjeljak, 3. kolovoza oko 22,30 sati u Čakovcu, na Trgu Republike, nepoznati lopov iz ruku maloljetnice istrgnuo torbicu u kojoj se nalazio novac i mobilni telefon. U to vrijeme održavao se koncert Željka Joksimovića.

Tijekom noći s 3. na 4. kolovoza u Čakovcu, na parkiralištu u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati kradljivac je kroz otvoreni prozor osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, ukrao torbe i ruksake sa raznim odjevnim predmetima, te priborom za higijenu i sunčanje, vlasništvo dvoje 22-godišnjaka, te 19-godišnjakinje i 20-godišnjaka.

Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuju se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije