NAGRADNA IGRA SENSAS CUP: Za najboljeg prognozera 200 kuna

Športsko – ribolovno društvo Glavatica Prelog poziva vas na 1. Sensas cup Croatia koji će biti održan 22. i 23. kolovoza na stazi kanala HE Dubrava na kojoj je prošle godine bilo održano Svjetsko prvenstvo. Očekuje vas vrlo bogat nagradni fond čija ukupna vrijednost iznosi preko 20 000€. Broj natjecatelja je ograničen na 200.

Osim natjecateljima zanimljivo će biti i za brojne posjetitelje tijekom natjecanja. Prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo privuklo je oko 20 000 posjetitelja, a kako se radi o natjecanju slične zahtjevnosti na koje dolaze predstavnici iz 17 zemalja ne sumnjamo da ćemo se i ove godine gužvati na natjecateljskoj stazi i tražiti slobodno parkirno mjesto za automobil.


>>> ŠRD Glavatica organizira Sensas cup Croatia nagradnog fonda 20 000 eura

>>> Sensas cup Croatia 2015: Tko će uloviti nagradu vrijednu 4200 eura?

>>> Nagrada za “sretnog gubitnika” na Sensas Cupu




NAGRADNA IGRA: Da i vas uključimo na neki način u natjecanje pozivamo vas na prognozu koliko će kilograma ribe uloviti najbolji natjecatelj. Sensas cup Croatia 2015. je natjecanje pojedinačnog karaktera i zbrajaju se rezultati ulova prvog i drugog dana.

Ako vam što bude od pomoći,u našoj prvoj ligi u dva dana najbolji je imao 15.5 kilograma. Ispod ovog teksta ostavite vašu prognozu (npr. 27.4 kilograma), a najtočnijeg prognozera nagrađuju DG Sport i Hotel Panorama nagradom u vrijednosti od 200 kuna. Sretno svima, igrajte se s nama i 22. i 23. kolovoza posjetite Senasas cup Croatia 2015.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije