Nedelišće s Plavima i Trnovcem

Mlada momčad Nedelišća trenira dva tjedna pod budnim okom Gorana Međumurca i Tomislava Levačića i priprema se za početak nove sezone. Odigrane su tri prijateljske utakmice, još uvijek bez ostvarene pobjede. U Sladojevcima je protiv Slavonije završilo 5:5, a proteklog vikenda na turniru u Miklavcu u subotu je Mladost (Ivanovec) bila bolja s 2:1, dok je u nedjelju susret protiv Poleta (Sveti Martin na Muri) završio 4:4, da bi Polet zatim slavio nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Ovog vikenda opet nas očekuju dvije utakmice, u subotu (1. kolovoza) na domaćem terenu protiv Plavih iz Peklenice, a u nedjelju (2. kolovoza) gostovanje u Trnovcu na proslavi povodom 30 godina postojanja istoimenog kluba, obje utakmice s početkom u 18:00 sati.

Sljedećeg vikenda (8. i 9. kolovoza) na rasporedu je atraktivan nogometni turnir naziva “Ljetni kup 2015.” u organizaciji Nedelišća, a koji okuplja šest jakih međimurskih momčadi. U subotu će se odigrati utakmice po grupama (dvije grupe po tri kluba), a u nedjelju završnica turnira. Utakmice se igraju u trajanju od 2 x 30 minuta na dva terena (glavni i pomoćni) na SRC-u Trate u Nedelišću. Cijena dnevne ulaznice je 20 kuna, donosi portal NK Nedelišće.

Plenum i ždrijeb hrvatskog kupa

Kraj srpnja, odnosno početak kolovoza tradicionalno su rezervirani za plenume klubova uoči početka nove natjecateljske sezone. Povjerenik za natjecanje Međužupanijske nogometne lige Čakovec-Varaždin Željko Franić zakazao je plenum za ponedjeljak (3. kolovoza) s početkom u 18:00 sati u dvorani za sastanke Županijskog nogometnog saveza Varaždin, sa sljedećim Dnevnim redom:

1. Otvaranje Plenuma klubova, pozdravna riječ
2. Verifikacija članstva po Odlukama IO ŽNS Varaždin i IO NS Međimurje
3. Kalendar natjecanja za jesenski dio natjecateljske 2015/16. godine
4. Utvrđivanje parova natjecanja po “Bergerovoj” tablici i parovi 1. kola
5. Propozicije natjecanja
6. Različito

Predviđeni završetak Plenuma je u 19:00 sati, a dodajmo još da je 1. kolo na rasporedu 22. i 23. kolovoza 2015. godine. Nakon završetka prošle sezone klubovi s vrha tablice, uključujući i Nedelišće, nisu iskoristili pravo promocije u 3. HNL – Istok, iz lige su ispali NK Ivančica iz Ivanca, NK Plitvica iz Selnika i NK Sloga iz Čakovca, dok su u ligu ušli NK Međimurec iz Dunjkovca-Pretetinca i NK Varteks iz Varaždina.

Zatim nas očekuje i ždrijeb Hrvatskog nogometnog kupa, Povjerenstvo za natjecanje pozvalo je predstavnike klubova-sudionika pretkola na ždrijeb parova i domaćina utakmica u utorak, 4. kolovoza u 10:00 sati u Zagrebu, Prolaz Fadila Hadžića 2 (prostorije HNS-a – Ured Prve HNL). Utakmice su na rasporedu 26. kolovoza (srijeda).

U završnom dijelu natjecanja za Hrvatski kup sudjeluje 48 klubova, u pretkolu 32 kluba iz županijskih kupova (21 pobjednik i 11 finalisti iz županijskih saveza s najvećim brojem registriranih klubova), dok se 16 nositelja (klubovi po koeficijentu uspješnosti u kupu u zadnjih pet godina) uključuje u šesnaestini finala. Nedelišće za protivnika može dobiti sve klubove osim Sloge iz Čakovca jer dolazi iz istog županijskog saveza, donosi portal NK Nedelišće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije