Speedway, nogomet, odbojka na pijesku i triatlon

Speedway stadion Milenium ugostit će najbolje vozače susjednih država u subotu na finalnoj utrci državnog prvenstva Hrvatske i Slovenije. Iako je prvenstvo namijenjeno dvjema državama, zbog nedostatka vozača rado se pridružuju Talijani, Česi, Austrijanci i Mađari. U trenutnom poretku vodeći je Matej Žagar s 48 bodova, dok drugo mjesto s 39 bodova dijele Jurica Pavlic i Aleksander Čonda. Utrka u subotu počinje u 18 sati, trening je na rasporedu u 15:30 sati. Ulaznice će biti u prodaji po 50 kuna, dok je za djecu do 14 godina besplatan ulaz.

U Oporovcu će se ovog vikenda odigrati turnir prvaka međimurskih nogometnih liga. U subotu od 16:00 sati turnir otvaraju Hajduk Brezje i Jedinstvo Gornji Mihaljevec, a u 18:00 sati će igrati Mladost Palinovec i Glaeb Oporovec. Finale je u nedjelju u 18:00 sati.

Odbojkaški klub Štrigova organizira Otvoreni turnir u odbojci na pijesku, a paralelno će se održati i turnir u boćanju. Turnir će se održati u subotu na igralištu iznad stare škole u Štrigovi. Prijave počinju u 14:00 sati, a svaka ekipa se sastoji od dva igrača. Turnir u odbojci na pijesku će se održati i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

U Prelogu će se u nedjelju po peti put održati Divlji triatlon amaterskog karaktera s početkom u 9:30 sati. Supersprint triatlon utrka je namijenjena rekreativcima, triatlonskim početnicima. Mjesto održavanja je Šoderica Cirkovljan i Marina Prelog, a natjecateljske dionice se sastoje od 375 m plivanja, 10 km bicikla i 3 km trčanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije