Stolnotenisači Šenkovca dobili novu dvoranu

Internim turnirom slučajnih parova šenkovečki stolnotenisači su u petak uselili u novu funkcionalnu dvoranu u sklopu sportskoga centra Gorčica. Dvorana je, inače, službeno otvorena svečanim obilježavanjem Dana Općine 22. svibnja, ali je sportski dio proslave, zbog lošega vremena, odgođen za protekli vikend. Poznato je da je STK Šenkovec najstariji aktivni klub u našoj županiji, koji s kraćim prekidima djeluje od 1952. godine.

Osim što je najstariji klub je i među najboljima, jer su njegovi članovi i ekipe kroz sve te godine postigli sjajne rezultate u svim stupnjevima natjecanja, od županijskog do republičkog. Tako se Šenkovčani mogu podičiti svojim bivšim kadetskim reprezentativcima Hrvatske Anjom Novak, Emom Toplek i Benjaminom Podkrajac te sada seniorskom državnom reprezentativkom, Varaždinkom Petrom Petek, koja je nosila dres juniorske reprezentacije u vrijeme dok je jednu sezonu bila članica Šenkovca.

Mogu se ponositi i time što su njihove seniorske muške i ženske ekipe igrale u najvišim državnim ligama, a status superligašica su i na kraju sezone 2014/2015. ponovo ostvarile seniorke, ali su nažalost morale odustati. Nova dvorana, koju će dijeliti s karatistima, sigurno će doprinijeti u prvom redu boljemu radu s mladima po kojemu je klub godinama poznat.

Na turniru, kojim su Šenkovčani završili sezonu, najbolji je bio par Mladen Balog/Matija Barić, koji je u finalu pobijedio Emu Toplek i Damina Novaka, dok su u borbi za treće mjesto Maja Trupković i Lovro Balić bili bolji od Dražena Korenta i Denisa Tretnjaka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije