Magic Net – vodeći lokalni provider telekom usluga prisutan i u Međimurju

Magic Net već je odavno poznato ime svima u svijetu telekomunikacija u sjevernoj Hrvatskoj. Radi se o jednom od najkvalitetnijih pružatelja usluga telefonije, interneta i televizije na našem području, a iza tvrtke stoji stručno i obrazovano osoblje.

Upravo kvaliteta usluga bila je i glavna misao vodilja ove tvrtke prilikom pokretanja, tako da ona iz godine u godinu bilježi sve veći rast, kako po broju korisnika, tako i po broju zaposlenih i kvaliteti pružanih usluga.

Magic Net brine i o svojim zaposlenicima pa tako iz godine u godinu zapošljava sve veći broj mladih i obrazovanih ljudi koji imaju želju naučiti nova znanja kroz radne zadatke. Stimulativno poslovno okruženje nudi priliku za dodatno usavršavanje zaposlenika, kako bi bili u korak s najnovijim tehnologijama na području telekomunikacija.

Kontinuiranim radom, trudom i ulaganjem u nove tehnologije i zaposlenike, Magic Net se nametnuo kao jedan od najkvalitetnijih pružitelja internetskih usluga na području sjevera Hrvatske.

Magic Net internet usluge i u Čakovcu, Prelogu Cirkovljanu

Najveća prednost Magic Neta u odnosu na konkurenciju leži u pružanju naprednih telekomunikacijskih usluga bez ugovorne obveze po konkurentnim cijenama, a poseban se naglasak stavlja na prijateljski odnos kojeg njeguju s postojećim korisnicima, a žele ga ostvariti i s budućima, sve u cilju obostranog zadovoljstva pruženim uslugama.

Jedna od novosti u poslovanju tvrke je dostupnost usluga Magic Neta sada i na području grada Čakovca sa kabelskom mrežom za privatne korisnike i svjetlovodnom, odnosno optičkom mrežom za poslovne korisnike te na području Preloga i Cirkovljana wirless mrežom za privatne te svjetlovodnom i wirless mrežom za poslovne korisnike, a te iste mogućnosti nude i korisnicima s područja Varaždinske županije.

Magic Net je prisutan na tržištu s dvije tvrtke – kao pružatelj komunikacijskih usluga i kao infrastrukturni operater koji gradi mreže i upravlja njima, a sve s ciljem zadovoljenja potreba svojih korisnika.

GRATIS premium članarine za nove pretplatnike

Svima koji do kraja mjeseca, odnosno 30. lipnja odaberu jedan od paketa – Digitalna televizija sa 75 digitalnih kanala, 10 Mbps FLAT Internet i Digitalnu televiziju sa 75 digitalnih kanala ili 10 Mbps FLAT Internet i Digitalnu televiziju sa 75 digitalnih kanala i telefon s uključenih besplatnih 100 minuta prema fiksnim mrežama, ostvaruju pravo na tri mjeseca GRATIS premium članarine.

Širenjem mreže, širi se i djelovanje Magic Neta, pa tako osim u gradovima, brojni stanovnici okolnih mjesta također imaju priliku za koristiti usluge koje Magic Net nudi diljem Varaždinske i Međimurske županije.

O svim pogodnostima i akcijama koje nude, možete se informirati na www.mtnet.hr ili putem službene Facebook stranice www.facebook.com/MagicNet.hr, gdje se također možete obratiti sa svim nedoumicama i svojim pitanjima.

Stručno osoblje će vam spremno odgovoriti na sva pitanja i ponuditi najbolje opcije koje bi zadovoljile sve telekomunikacijske potrebe.

Preporučeno
Najnovije