Novi život starog bicikla: polica za cvijeće i začine, mjesto za pohranu voća..

>> Novi život starog bicikla: polica za cvijeće i začine, mjesto za pohranu voća..

Naša spremišta, garaže i podrumi prepuni su stvari koje možete maštovito upotrijebiti i dati im novi život s potpuno drukčijom namjenom. Primjerice, stare gume od auta mogu poslužiti kao žardinjere za cvijeće, palete za stolce ili stolove, a stari bicikli kao mjesta na kojima ćemo odložiti tegle s cvijećem.


Tako će stari odbačeni predmeti dobiti novi sjaj, čak i ako ih ne obojite, nego zadržite stari vintage ili retro izgled. Upravo takav stari bicikl s kojeg otpada boja ili ga nagriza hrđa, u kombinaciji s cvijećem, dat će vašem vrtu romantičan izgled i unijeti dozu nostalgije.

Možete koristiti i replike starih bicikla od kovanoga željeza koji može biti u manjim dimenzijama od uobičajenih, što je naročito praktično ako imate malo prostora u vrtu. Sami ga možete obojiti i zamoliti majstora da vam zavari konstrukciju u koju ćete smjestiti košare za cvijeće.

Ovakve bicikle možete naručiti ili ih potražiti preko oglasnika ili jednostavno prošetati sajmovima i buvljacima. Sigurno ćete naći neki zanimljiv primjerak.

Stari bicikl može naći svoje mjesto u interijeru i biti koristan – smjestite u njega voće, povrće, sitnice, kućanske potrepštine, a u zimskim mjesecima kape, šalove i rukavice.

Pogledajte u našoj fotogaleriji još zanimljivih ideja sa starim biciklima i nadahnite se za primjerak u svome domu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije