Dva streličarska turnira u proteklom vikendu

U subotu je u Lendavi održan međunarodni streličarski turnir na kojem je nastupilo oko stotinu streličara. Naši streličari iz kluba “Katarina Zrinski” Čakovec nastupili su sa pet natjecatelja i osvojili četiri medalje.

U stilu goli luk kategorije dječaka do 14 godina Fran Kovačić osvojio je zlatnu medalju. U kategoriji juniorki Mija Mance osvojila je zlatnu medalju. U stilu olimpijski luk među seniorima Krešimir Štrukelj osvojio je srebrnu medalju, dok je Mario Hegeduš zauzeo peto mjesto. Među veteranima Mihael Štebih osvojio je srebrnu medalju.



Već idući dan u nedjelju Streličarski klub “Tomislav” iz Svetog Ivan Žabno također je bio organizator međunarodnog turnira na kojem ne nastupilo oko 80 streličara iz BiH, Slovenije i Hrvatske. U stilu standardni luk među dječacima do 12 godina Vito Ratajec osvojio je treće mjesto i brončanu medalju, u konkurenciji dječaka do 14 godina Jan Miljan je također osvojio treže mjesto i brončanu medalju, dok je Ian Paska zauzeo četvrto mjesto. U kategoriji kadeta Bruno Halabarec osvojio je zlatnu medalju, a među veteranima Stijepan Oehler uspio je otpucati osobni rekord i osvojiti zlatnu medalju.

U stilu goli luk među seniorkama Mija Mance osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju. U stilu složenog luka među kadetima Krunoslav Sušec osvojio je treće mjesto i brončanu medalju. U stilu olimpijskog luka među dječacima do 12 godina Krešo Vurušić osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju, dok je među dječacima do 14 godina Ivo Maček s jako dobrim pucanjem i novim osobnim rekordom uspio osvojiti prvo mjesto i zlatnu medalju.

Među seniorima Krešimir Štrukelj osvojio je treće mjesto i brončanu medalju, Mihael Štebih je zauzeo četvrto mjesto. Mario Hegeduš zauzeo je 7. mjesto, Tihomir Miljan 8. mjesto, Nenad Rauš 9. mjesto, a Mladen Kodba 10. mjesto. Među seniorkama, u svom prvom nastupu na 70 metara, dobro je pucala Ana Sever i zauzela četvrto mjesto. U konkurenciji veterana Božidar Vurušić također je zauzeo četvrto mjesto.

Iduće nedjelje streličarski klub “Katarina Zrinski” Čakovec organizira Prvenstvo Hrvatske za djecu do 14 godina na kojem će nastupiti i naši mladi streličari s tri ekipe i nekoliko pojedinaca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije