Tajna pekarskih proizvoda iz Čakovečkih mlinova

Znate li zašto su kruhovi i peciva iz Čakovečkih mlinova tako odlični? Tajna odličnog okusa njihovih pekarskih proizvoda počiva na temeljnim načelima njihovog poslovanja:

♥ SAMO PRVOKLASNE SIROVINE
Za pripremu kruhova i peciva koriste se samo prvoklasne sirovine provjerenog podrijetla. Brašno za kruhove i peciva Čakovečkih mlinova dobiveno je od najbolje pšenice poljoprivrednika iz našega kraja.

♥ KVALITETA
Vrhunska kvaliteta proizvoda je strateška smjernica cjelokupnog poslovanja. Sve što se radi u Čakovečkim mlinovima podređeno je stvaranju vrhunskih proizvoda.

♥ ZNANJE I ISKUSTVO
Čakovečki mlinovi još od 1893. godine grade svoje iskustvo i znanje, koje danas spajaju sa najsuvremenijim tehnologijama u pekarskoj industriji.

DJELATNICI
Stručni djelatnici Čakovečkih mlinova svakodnevno Vam s puno pažnje pripremaju pekarske proizvode – koji svježi, mirisni i ukusni brzo stižu do Vašeg stola.

♥ LJUBAV I STRAST
Niti jedan proizvoda ne može biti istinski odličan, ukoliko onog koji ga stvara ne pokreće ljubav i strast za stvaranjem proizvoda koji će nadmašiti očekivanja. U Čakovečkim mlinovima rade s ljubavlju i iskreno ih raduje kad to prepoznaju njihovi kupci.



Slijedeći želje kupaca, Čakovečki mlinovi su na tržište nedavno lansirali paletu novih kruhova koji su zaista odlični i koje vrijedi kušati:

KORIJEN KRUH 0,35 kg
Korijen kruh je kruh koji je spremljen od tamnih vrsta brašna, od raženoga brašna, ječmenog slada i pšeničnih posija. Nepravilnog je oblika, kora je rustikalnog izgleda i hrskava, a sredina fino porozna i mekana.

KRUH SA ZLATNIM KLICAMA 0,45 kg
Kruh sa zlatnim klicama spravljen je od polubijelog i raženog brašna. Bogatog je okusa kojeg nadopunjuju zlatne pšenične klice bogatih nutritivnih vrijednosti.



Fine kruhove i peciva iz Čakovečkih mlinova, potražite u Vama najbližoj prodavaonici ili u jednoj od dvije pekare u centru grada: na gradskoj tržinici ili u vanjskom dijelu Robne kuće Međimurka (prolaz kod Centra za kulturu)te u svim prodajnim mjestima naše trgovačke kuće METSS-a.

Preporučeno
Najnovije