Centar za građenje i opremanje Interkast: Rigips pro ploče za samo 11,99 kn/m²

Širok i bogat asortiman raznih proizvoda, keramike, parketa, laminata, sanitarija, vijčane robe od hrvatskih i inozemnih dobavljača, te osiguranu dostavu na dom naći ćete u prodajnom centru za građenje i opremanje Interkast d.o.o.

Svim kupcima i klijentima posvećujemo maksimalnu usredotočenost na svaki zahtjev i omogućujemo najjeftiniju kupnju na čak 700 kvadratnih metara. Osim brze i kvalitetne usluge savjetovanja i gradnje, Interkast d.o.o. će se pobrinuti te svojim klijentima osigurati i energetske certifikate.

Iskoristite najjeftiniju ponudu cigli, crijepa, Rigips pro ploča po cijeni od samo 11,99 kn/m², Kronospan OSB ploča, alu profila, stiropora…. Da bi Vaša kuća dobila poseban sjaj, naši stručni majstori će Vam ponuditi široku paletu fasadnih boja, ljepila, impregnacije, te svega potrebnog za izradu iste, a isto tako i za unutarnje zidove. Boje, lakovi, kistovi – sve to ima Interkast!

Kako bi uživali u svojoj zelenoj oazi, ovdje ćete pronaći svu potrebnu opremu za uređenje okućnice: od crijeva za zalijevanje, raznoraznih motki i lopatica, prskalica, do zasluženog roštilja za kraj! Nemojte dozvoliti insektima da Vam kvare užitak toplih ljetnih večeri, te potražite sredstva za zaštitu u Interkastu!

Uređujete kupaonicu? Dopustite Interkastu da Vas savjetuje i opskrbi širokim izborom pločica, Baumix ljepilima, sanitarnom opremom, te kompletnim opremanjem “malog carstva uređivanja” po Vašoj mjeri. Pored svega navedenog, nude i mogućnost najma strojeva.

Građenje i opremanje domova, od temelja pa do krova, dogovoriti možete na adresi Braće Radića 62 u Pribislavcu.

Interkast d.o.o. pobrinut će se da gradnja kuće, stanova, poslovnih objekata bude najbezbolnija za vaše džepove i živce. Kako bi ostvarili dodatne pogodnosti i popuste na kupnju, zatražite svoju VIP karticu vjernosti kod ljubaznog Interkast osoblja. Kod njih i žene kupuju muške stvari s lakoćom!

Prepustite se stručnom timu Interkasta!

INTERKAST d.o.o.
Braće Radića 62, Pribislavec
040/500-268
099/306 0234

Preporučeno
Najnovije