FOTO: U frontalnom sudaru vozači zadobili teške ozljede

>> FOTO: U frontalnom sudaru vozači zadobili teške ozljede

U subotu, 30. svibnja oko 6 sati u Pušćinama, Čakovečkoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 34-godišnji vozač osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, prešao u traku namijenjenu za promet vozila i suprotnog smjera.

Nakon toga ponovno se vratio u svoju traku, gdje je došlo do frontalnog sudara s osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnjak s područja Međimurske županije, a koji je u izbjegavanju sudara prešao na suprotnu prometnu traku.

Vozilima hitne medicinske pomoći oba vozača prevezena su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni i zadržani su na liječenju. U razdoblju od 6.55 do 8.20 sati zbog obavljanja očevida prometne nesreće državna cesta broj 3, kod mjesta Pušćine bila je zatvorena za sav promet te je bio preusmjeravan na obilazne pravce.

Na mjesto nesreće stigli su i vatrogasci JVP Čakovec koji su morali rezati karoseriju automobila kako bi izvadili ozlijeđene. Protiv 34-godišnjeg vozača zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije