NAGRADNA IGRA: Savjeti za sretna stopala

>> Nagradna igra: Savjeti za sretna stopala

Pedikura je tretman ljepote za vaša stopala. Pediker uklanja zadebljanu kožu, oblikuje i tretira nožne nokte, umasirava ulja i kreme za umirenje i omekšavanje vaših stopala čineći da se osjećate laganiji i ljepši.

Koliko traje pedikura?
Pedikura obično traje od 30 minuta do 120 minuta, a ovisi o procedurama koje se koriste prilikom samog tretmana.

Što očekivati od pedikure?
Pedikura obično započinje ugodnom i relaksirajućom mirisnom kupkom. Nakon kupke odstranjuje se zadebljala koža i skraćuju se i oblikuju nokti, a ako postoji kakav medicinski problem poput kurjeg oka ili uraslog nokta u toj fazi se i on rješava. Kreme ili ulja umasirati će se u stopala da bi ih osvježili i relaksirali.

Također pedikura može sadržati piling kože stopala, masku za stopala, parafinsku čizmu za stopala posebno pogodnu za omekšavanje kože i tretiranje suhe kože stopala, a koja se posebno preporučuje dijabetičarima.

Tretman pedikure možemo završiti ss lakiranjemnožnih noktiju kvalitetnim lakovima.

Napomena!
Vaš izbor odjeće i obuće vrlo je važan kada odlazite na tretman pedikure. Odjenite se tako da ste u mogućnosti lagodno skinuti čarape i cipele i da se ugodno osjećate za vrijeme trajanja tretmana. Ljeti će vam biti najugodnije u otvorenim sandalama ili japankama naročito ako lakirate nokte na nogama. Razmotrite mogućnost da sa sobom donesete laganiju i otvorenu obuću u kojoj ćete napustiti naš beauty centar.

Različiti tretmani u pedikuri:
Postoje različiti tretmani koje možete koristiti u pedikuri. Obično svaki salon ima nekoliko vrsta tretmana koje ima u ponudi. Na vama je da se odlučite za onaj koji trenutno najbolje odgovara vašim željama i potrebama.

Tretman pedikure može uključivati i lakiranje nožnih noktiju po želji: lakom u boji ili french tehnikom lakiranja, a također može uključivati i gel tehniku koja koristi proziran ili gel u boji koji vašim noktima daje dugotrajan i sjajan izgled.

Na kraju!
Dobra pedikura raj je za vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam najvjerojatnije izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije. Pozivamo Vas da otkrijete i isprobate vrhunsku kvalitetu i vrijednost naših usluga u prekrasnom ambijentu, u kojem će svaki provedeni trenutak postati trenutak zadovoljstva. Educirano i kvalificirano osoblje uz pomoć najsofisticiranije opreme pružit će vam specijalističke tretmane njege lica, njege tijela, masaže, manikure, depilacije, ugradnju hd obrva i trepavica solarij, frizerski salon


U ovom tjednu imamo nagradno pitanje: Koja je bila tema članka prošlog tjedna?

Sretni čitatelj osvaja mini besplatan tretman lica!

Odgovore šaljite na naš email kontakt obrazac:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije