Zahvaljujući dojavi građana policija zatekla lopova u krađi i privela ga

U noći s 23. na 24. svibnja u polju “Sirkovišče” nedaleko Čukovca, nepoznati počinitelj provalio je u skladišne prostorije privatnog voćnjaka, odakle je ukrao više stotina litara plavog dizela.

Provalnik je potom provalio u vikendicu koja se nalazi u sklopu spomenutog voćnjaka iz koje je ukrao PVC kanistar ispunjen s desetak litara benzina, javljaju iz policije. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U nedjelju, u 1.38 sati zaprimljena je dojava građana da je u Gornjem Kuršancu, u Dravskoj ulici, u tijeku krađa iz kruga poduzeća privatnog vlasništva. Policijski službenici Policijske postaje Čakovec postupajući po zaprimljenoj dojavi u krađi bakrenih žljebova zatekli su 34-godišnjaka s područja Međimurske županije.

Kradljivac je otkinuo nekoliko žljebova sa zgrade poslovnog objekta te ih pripremio za odnošenje, ali su ga u tome spriječili policijski službenici. 34-godišnjak je uhićen i privedeni u policijsku postaju. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju, a iz policije zahvaljuju građanima na suradnji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije