Na Danu otvorenih vrata upoznajte rad DDICP-a Čakovec

U petak, 29. svibnja 2015. godine Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec (DDICP Čakovec) ponovno otvara svoja vrata članovima, obiteljima članova DDICP Čakovec, javnosti, medijima i svima zainteresiranima koji se žele upoznati s njihovim radom.

U vremenu od 09:00 do 12:00 sati imate priliku upoznati se s zaposlenicima, radom udruge, uslugama koje pružaju te projektima i programima koje provode, kao i s radovima iz kreativnih radionica koje izrađuju članovi. Uz sve aktivnosti posjetitelji će imati priliku vidjeti naše novo uređene prostorije zahvaljujući donaciji uredskog namještaja Zagrebačke banke d.d., podružnica Čakovec.

– Za sve posjetitelje u 12:00 sati organizirat će se druženje uz roštilj kako bi članovi, obitelji članova te ostali prisutni kroz neformalni razgovor stekli uvid u djelovanje i poslovanje društva. Svrha organiziranja ležernog druženja leži i u stvaranju prostora za sklapanje novih prijateljstava i razbijanja predrasuda o osobama s invaliditetom.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u obilježavanju Dana otvorenih vrata! Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na broj telefona 040 390 070 ili na email: ddicpck@ddicpck.hr. Veselimo se vašem dolasku! – poručuju iz Društva.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije