Lumini od 18. do 24. svibnja daruje maturante!

Maturalna večer često nosi sa sobom stres i dvojbe oko idealnog outfita, a kako bi se izbjegao takav scenarij Lumini svim maturantima nudi idealno rješenje od 18. do 24. svibnja.

Radi se o promotivnoj akciji u sklopu koje za svaku kupnju od 700 kuna u trgovinama Lumini centra, Lumini daruje svakom maturantu shopping bon od 100 kuna. Put do Lumini shopping bona je vrlo jednostavan uzimajući u obzir široku paletu popusta i ponuda trgovina u sklopu Lumini centra.

Tako maturanti imaju priliku, uz stručno osoblje, opremiti se haljinama, odijelima, sakoima, hlačama, košuljama, suknjama, kravatama, nakitom, šminkom, cipelama i ostalim modnim dodacima u iznosu od 700 kuna i ostvariti pravo na dodatnih 100 kuna. Dovoljno je prikupiti račune i predočiti ih zajedno s osobnom iskaznicom na info pultu Lumini centra i prepustiti se sitnim čarima shoppinga u bilo kojoj trgovini Lumini cemtra.

Ne propustite maturalne pripreme u vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu i zablistajte na najvažnijoj večeri u godini u Lumini stilu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije