Dječji vrtić Fijiolica Prelog opet najbolji

U srijedu je na prepunom stadionu Mladosti u Čakovcu održan 14. Olimpijski festival dječjih vrtića koji je okupio 680 djece iz 17 vrtića. Pokrovitelji festivala su bili Hrvatski olimpijski odbor, Međimurska županija i Grad Čakovec.



Uspješnoj organizaciji pridonijeli su djelatnici Ekoma, Atletskog kluba Međimurja, Zbora atletskih sudaca i Zbora nogometnih sudaca Međimurja. Organizacijski odbor bio je u sastavu: Mato Kljajić, Mario Vukoja, Goran Kolarić, Mario Dobša i glavni koordinator Bojan Ružić.



Olimpijsku zastavu podigla su djeca Dječjeg vrtića Fijolica Prelog, prošlogodišnje ukupnog pobjednika festivala. Prisutnima su se obratili predsjednik Zajednice sportskih saveza i udruga Međimurja Mato Kljajić, gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač i zamjenik međimurskog župana Zoran Vidović koji je festival proglasio otvorenim.

>>> FOTOGALERIJA



Discipline u kojima su djeca odmjerila snage bile su mali nogomet djevojčice i dječaci, 50 metara iz visokog starta, štafeta 4 x 25 metara iz visokog starta, bacanje loptice u dalj i skok u dalj s mjesta. Predstavnici svakog vrtića dobili su diplomu za sudjelovanje. Ukupni pobjednik festivala postao je Dječji vrtić Fijolica za što su dobili posebni pehar. Diplomu za fair play dobio je vrtić Sunčeko Selnica.



Djeca su dobila majice, kape, hladne napitke i klipiće. Unatoč velikom broju djece i njihovoj nestrpljivosti uoči nastupa sve je prošlo u najboljem redu na čemu treba čestitati organizatorima.



Konačan poredak: Dječji vrtić Fijolica Prelog 440 bodova, Dječji vrtić Ftičeki Donji Kraljevec 392, Dječji vrtić Zvončići Nedelišće 373, Dječji vrtić Čakovec 366, Dječji vrtić Maslačak Mursko Središće 357, Dječji vrtić Vrapčić Šenkovec 347…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije