Paula Markati osma na TOP-8 seniorki Hrvatske

Igračica Hodošana Paula Markati u subotu je igrala na turniru TOP-8 za seniorke u Zagrebu, na koji je uvrštena po pozivu izbornika, i osvojila posljednje, osmo mjesto. Međutim, igrala je mnogo bolje nego to pokazuje konačna pozicija na turnirskoj ljestvici.

U čak šest partija dobila je po dva i u jednoj jedan set, dosta je setova poražena u fiksu, ali do pobjede ipak nije došla. Takva nesigurnost rezultat je premalog broja treninga od završetka prvenstva 31. ožujka, prvo jer oni iz njenoga kluba uglavnom više nakon završetka sezone i ne dolaze u dvoranu, a drugo jer je prvenstveno zaokupljena spremanjem ispita na fakultetu.

No, ovaj turnir, iako je na kraju sezone, ipak dobro dođe pa će se ovih sedam partija sigurno bar malo osjetiti u idućoj sezoni.

Pobjednica je bila Ivana Tubikanec iz zagrebačkoga Dra. Časla, koja je izgubila samo od drugoplasirane Varaždinke Petre Petek, koja pak je drugo mjesto osvojila pobjedom u međusobnom susretu nad Matejom Jeger iz zagrebačke Mladosti, a obje su turnir završile s po pet pobjeda i dva poraza.

Konačni poredak: 1. Tubikanec (DRČ) 6/1, 2. Petek (Varaždin) 5/2, 3. Jeger (MLZ) 5/2, 4. Srebrnjak (Pula) 4/3, 5. Jazbec (TIS) 4/3, 6. Cakol (DRČ) 3/4, 7. Basić (MLZ) 1/6, 8. Markati (Hod) 0/7.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije