Međunarodni dan sporta u Čakovcu

Međunarodni dan sporta 2015. godine obilježava se u srijedu, 27. svibnja, a upravo će se taj dan odigrati malonogometni turnir u dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 13 sati. Na turniru će sudjelovati šest ekipa (ekipa Nogometnog kluba “Slaven Belupo”, ekipa Nogometnog kluba “Međimurje”, ekipa Veleučilišta Sjever, ekipa Graditeljske škole i ekipa Međimurskog veleučilišta u Čakovcu).

Malonogometni turnir će organizirati studenti treće godine Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, smjer Menadžment sporta. Profesori koji sudjeluju u realizaciji projekta na način da su podrška i usmjerenje timovima studenata, uz dekanicu Međimurskog veleučilišta Nevenku Breslauer, su: profesorica Menadžmenta sporta Mirjana Trstenjak, profesorica Sustava natjecanja u sportu Marija Zegnal Koretić i profesor Tjelesne i zdravstvene kulture Tomislav Hublin.

Osim što će obilježiti dan sporta u dvorani, cijeli tjedan od 25. do 30. svibnja na Međimurskom veleučilištu će se održavati razna predavanja te prikaz sporta Amaterska radiogoniometrija na Perivoju Zrinskih.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije