Mlađi kadeti RK San Sporta peti

Ovaj vikend mlađi kadeti RK San Sporta odigrali su posljednji 14. Krug 1. HMKRL – regije Sjever. Gostovali su u Ivanskoj pokraj Bjelovara, gdje su odigrali dvije utakmice protiv RK Bjelovara i RK Ivanske.



Prva je na rasporedu bila utakmica protiv RK Bjelovara, koji se nalazi na sredini tablice. Početak utakmice prolazi u izjednačenoj igri gol za gol, gdje se polovicom poluvremena mlađi kadeti San Sporta odvajaju na 3-4 gola razlike. Drugo poluvrijeme San Sport diže nivo svoje igre i povećava svoje vodstvo iz napada u napad. Na kraju je završilo uvjerljivih +7 za San Sport. RK San Sport – RK Bjelovar 24:17.

U drugoj utakmici protiv RK Ivanske, koja se nalazi na žačelju tablice, očekivao se malo lakši zadatak. Međutim protivnici iz Ivanske su vrlo sporom igrom, gdje su im suci skoro svaki napad dizali ruke za pasivan napad, umrtvili igru. Igralo se gol za gol cijelo prvo poluvrijeme koje završava vodstvom +1 San Sporta. U drugom poluvremenu ekipa San Sporta se vraća svom načinu igre i ubrzava igru. Rezultat toga je 8 golova razlike za San Sport u drugom poluvremenu i semafor je na kraju pokazivao RK San Sport – RK Ivanska 25:16.



Svi igrači koji su išli na ovo gostovanje, nastupili su na utakmicama i upisali se u listu strijelaca. Čestitke igračima i treneru Dubravku Hozjaku. Naravno da ne smijemo zaboraviti niti vijerne navijače koji su i ovaj puta u velikom broju glasno navijali i bodrili ekipu. Ovim kolom je završeno prvensto i ekipa RK San Sporta osvojila je 5. mjesto u konkurenciji 14 ekipa.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije