Ftiči iz Male Subotice preletjeli Zagreb

U dvorani Srednje škole Bedekovčina odigrana je poluzavršnica natjecanja za regiju Sjever u malom nogometu za učenike 5. i 6. razreda. Šest županija, tj. prvaci šest županija (Varaždinska, Međimurska, Krapinsko-zagorska, Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska i Grad Zagreb) odmjerilo je snage.

Boje naše županije branili su učenici OŠ Tomaša Goričanca iz Male Subotice, a pravo nastupa izborili su na način da su postali županijski prvaci u konkurenciji 24 ekipa iz Međimurja. Na natjecanju u Bedekovčini upravo su naši učenici kroz čitavo natjecanje prikazali najbolju igru te zasluženo osvojili 1. mjesto i nastup na Državnom prvenstvu, koje će se održati od 4. do 6.lipnja ove godine u Vinkovcima, a gdje će se za naslov Državnog prvaka boriti sa pobjednicima regija istoka, zapada i juga.

Za ŠŠD “Ftiči” OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica, pod vodstvom Tomislava Podgorelca, nastupili su: Fran Kocijan, Dani Kolarić, Ivan Dominić, Marko Žulić, Dino Jančec, Fran Slaviček, Neven Cirkvenčić, Petar Vlašić, Martin Toplek i Noa Vugrinec.

Rezultati natjecanja:
Bjelovarsko-bilogorska županija – “Ftiči” Mala Subotica 3:4
Koprivničko-Križevačka županija – “Ftiči” Mala Subotica 1:3
1/2 finale: Krapinsko-zagorska – “Ftiči” Mala Subotica 1:2
Finale: “Ftiči” Mala Subotica – Grad Zagreb 1:0

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije