Završili u bolnici: Strujni udar ozlijedio radnika, stradao vozač skutera

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 113 poziva. Od toga su 32 poziva bila namjenska i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Strahonincu. U padu sa skutera vozač je ozlijeđen te je zbrinut u ŽB Čakovec. U 14:40 sati stigla je dojava o nesreći na radu. U polju kod Čehovca došlo je do strujnog udara s dalekovoda na radnika. Zbog zadobivenih ozljeda radnik je zadržan u ŽB Čakovec.

U večernjim satim zaprimili su dojavu o manjem požaru smeća u šumarku uz cestu Čakovec – N.S.Rok, dok je 1:33 sata stigla dojava prometnoj nesreći u Dunjoj Dubravi. U naletu osobnog vozila na parkirano osobno vozilo nastala je materijalna šteta. U 3:31 ŽC 112 zaprimio je dojavu o provali u trgovinu “Kitro” u Svetoj Mariji, dok je jutros u 6:08 stigla dojava o pokušaju provale u ugostiteljski objekat u Podturnu.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 21 poziv. Za 4 poziva su izašli na intervenciju, 12 poziva su bile lažne dojave, a za 5 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije