Najbržima dijelimo 30 ulaznica za Balkansko prvenstvo u savateu u Areni Varaždin

Fight Club Kovačić i Balkanski savate komitet 9. i 10. svibnja organizatori su Balkanskog prvenstva. U dva dana natjecanja u Areni Varaždin nastupit će više od 150 boraca iz desetak država s područja Balkana.

U subotu 9. svibnja cijeli dan održavat će se natjecanje u disciplini assaut, dok je u nedjelju na rasporedu combat te večernja gala koja počinje u 19,00 sati. Na večernjoj gali nastupit ćeborci iz 9 najboljih finala te po prvi puta u Hrvatskoj borba po profesionalnim savate pravilima za pojas prvaka Balkana.

Za pojas će se boriti Luka Lešković iz Hrvatske i Alexandru Nitaiz Rumunjske. Luka je višestruki prvak Hrvatske, brončani s europskog i svjetskog prvenstva, dok je Alexandru također višestruki prvak Rumunjske te svjetski prvak u kickboxingu.

Za reprezentaciju Hrvatske nastupit će 10 varaždinskih boraca koji su tradicionalno okosnica državne reprezentacije.

Borbe počinju u subotu u 10,00 sati i traju cijeli dan, u nedjelju također početak je u 10,00 sati a večernja gala počinje u 19,00 sati. Cijena ulaznice za oba dana je 40 kn.

Medijski pokrovitelji događaja su i portali Varazdinski.hr i eMedjimurje.hr.

DIJELIMO ULAZNICE: Imamo za vas 2×15 ulaznica za Balkansko prvenstvo koje se ovog vikenda održava u Areni Varaždin!

Prvih 15 koji se ispod ovog članka javi komentarom dobiva po 2 ulaznice za oba dana trajanja natjecanja. Molimo Vas da ukoliko nemate pravo ime putem Vašeg Facebook profila, da u komentaru ostavite na koga želite da ulaznice glase imenom i prezimenom. Svoje dvije ulaznice možete podići na blagajni Arene Varaždin u subotu i nedjelju prije početka događaja uz predočenje osobne iskaznice. Komentirati je moguće do 8.5.2015. do 17 sati. Sretno našim borcima!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije