Storniranje novčane kazne i isprika NK Nedelišću

Kao što je već poznato, u posljednjem Glasilu MŽNL ČK-VŽ objavljena je odluka o kažnjavanju NK Nedelišće s 1.000,00 kuna jer smo “od 23. minute prvog poluvremena igrali sa samo jednim mlađim igračem”. Klub je u roku od 24 sata od primitka Glasila na adresu Županijskog nogometnog saveza Varaždin, ujedno i sjedišta Lige, poslao dopis u kojem je argumentirano da ne postoji razlog za kaznu.

Povjerenik za natjecanje Željko Franić uzvratio je isprikom i objasnio kako se radi o nenamjernoj greški. Zahvaljujemo na isprici i vjerujemo kako se neće ponoviti, kako na našu tako i na štetu ostalih klubova, jer ovakve banalne greške mogu se dogoditi svakome, donosi portal NK Nedelišće. Tekst vam donosimo u cijelosti:

PREDMET: STORNIRANJE NOVČANE KAZNE UZ DUŽNU ISPRIKU

Štovani!

Novčanu kaznu izrečenu od Disciplinskog suca u iznosu od 1.000,oo kuna smatrajte storniranom te Vam se ovom prilikom uz dužno poštovanje

I S P R I Č A V A M

Ispričavam se NK “NEDELIŠĆE” iz Nedelišća zbog objave novčane kazne izrečene u prošlom Glasilu. Naime, pregledom Zapisnika o utakmici u 27. kolu u Murskom Središću, promaklo mi je da je vratar Nedelišća zbog ozljede zamijenjen u 38., a ne u 22. minuti kako sam u prvi mah vidio (zamijenio sam broj igrača s minutom). Disciplinski sudac samim time nije kriv jer on rješava predmete po mojoj prijavi. Ako sam time učinio štetu imenu NK “NEDELIŠĆA” i njihovom rukovodstvu, još jednom se ispričavam.

Športski pozdrav!

Povjerenik za natjecanje MŽNL ČK-VŽ
Željko Franić

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije