Željko Golik: “Nema mjesta odmoru, sada je na redu uprava”

Rukometašice Zrinskog kolo prije kraja osigurale su prvoligaški status, a koje su trenutno aktivnosti u klubu pitali smo trenera Željka Golika:

“Nakon što je u jednoj fizički i psihički jako zahtjevnoj prvoj sezoni u prvoj Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene zasluženo prije zadnjeg kola ostvaren veliki uspjeh, a to je opstanak u elitnom rukometnom rangu, aktivnosti u klubu ne nedostaje. Tako se sutra igra derbi treće Hrvatske rukometne lige sjever za žene, a sastaju se ekipe ŽRK “Zrinski 3 “, igraju igračice rođene 1998. godište i mlađe, protiv ekipe ŽRK “Zrinski 2”, igraju igračice bivšeg kluba Čakovec, kluba koji je početkom sezone priključen klubu.

Obje ekipe se nalaze na vrhu tablice gdje je ekipa ŽRK “Zrinski 3” kolo prije kraja već osigurala prvo mjesto, a ekipa ŽRK “Zrinski 3” bi ostvarenom pobjedom zauzela drugo mjesto. Utakmica se igra u petak 8. svibnja s početkom u 19.15 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec kojom prilikom će prvakinjama 3.lige biti uručen pehar za osvojeno prvo mjesto.

Prva seniorska ekipa nakon ostvarenog velikog uspjeha u prvoj sezoni natjecanja u 1. HRL za žene, a koja je čitavu sezonu igrala s daleko najmlađom ekipom u ligi, ekipu sačinjavaju juniorke – igračice rođene 1996/1997.godište i kadetkinje – igračice rođene 1998/1999. godište, rasterećeno putuju na megdan ekipi Sesvete, petoplasiranoj ekipi na tablici na tablici 1. HRL za žene.

Nakon toga će se redovito trenirati, ali će se igračice nakon izuzetno naporne sezone posvetiti školi. Mjesta za opuštanje i odmor neće biti jer je sada na redu uprava kluba da već sada napravi preduvjete za slijedeću sezonu.

U osobno ime i u ime uprave i igračica kluba zahvaljujemo se kako vama medijima isto tako i vjernoj publici koja nam je bila osmi igrač u puno ostvarenih pobjeda i koja je uveliko zaslužena za ostvareni rezultat.”

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije