ŽC 112: U tri nesreće jedna osoba stradala, pijan uznemiravao goste

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 95 poziva. Od toga je 35 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Čakovcu u Zrinsko – frankopanskoj ulici, (kod Čateksa). U naletu osobnog vozila na biciklisticu ista je ozlijeđena te je zbrinuta u ŽB Čakovec. Stigla je i dojava o prometnoj nesreći u Čakovcu u Ulici J. Gotovca. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

U noćnim satima zaprimili su dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti između Podturna i Ferketinca. U slijetanju osobnog vozila s ceste nastala je materijalna šteta, dok ozlijeđenih nije bilo. U 15:29 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o remećenju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu na autobusnom kolodvoru u Čakovcu gdje je muška osoba u alkoholiziranom stanju uznemiravala goste.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 9 poziva. Tri poziva bile su lažne dojave, dok za 6 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije