Odlični međimurski veterani na prvenstvu Hrvatske u Varaždinu

Na prvenstvu Hrvatske za stolnoteniske veterane i veteranke, u subotu u Varaždinu, vrlo dobri su bili igrači i igračice iz naše županije, koji su, što pojedinačno, što u igri parova bili među najzapaženijim učesnicima. Najdalje je, u kategoriji veteranki, došla Tatjana Toplek iz Šenkovca, koja je osvojila odlično drugo mjesto iza Sunčane Martinec iz Krapinskih Toplica, a u istoj je kategoriji treće mjesto sa Zagrepčankom međimurskih korijena Vesnom Perhoć podijelila Željka Podgorelec-Sirc, igračica Putjana.

Plasman među najboljih osam izborile su još veteranke Mihovljana Gordana Antončić i Đurđica Zver, dok je njihova klupska kolegica Vesna Wrana trećim mjestom, zapela u vrlo jakoj skupini s Toplek i Perhoć. Tatjana i Željka medalje, i to srebrne, osvojile su u konkurenciji parova veteranki, a u finalu su s 3:2 izgubile od Samoborki Ivane Medvedović i Sande Vidović, Vesna Wrana i Đurđa Zver podijelile su treće, a Gordana Antončić s Željkom Batušić iz Zagreba peto i šesto mjesto.

Prošlogodišnji uspjeh ponovio je Vinko Legin iz Kos-Kotoribe, koji je u kategoriji veterana od 60 do 69 godina s Đurom Paherom iz Novoselca podijelio treće mjesto iza zagrebačkih Mladostaša Dragana Rakića i Tomislava Glada. U istoj je kategoriji njegov klupski kolega Željko Dolenec ispao u četvrtfinalu od finaliste Glada, a treći Kotoripčan Ivan Špicar zapeo je u vrlo jakoj skupini prednatjecanja.

Broncu je među veteranima od 50 do 59 godina osvojio i Dražen Bubek iz Mihovljana, izgubivši u polufinalu od pobjednika Radovana Kavura iz Zagreba, a Vinko Grgić iz ŠŠK Čaka nije prošao skupinu isto kao i Danko Šimon iz STK Čakovca u kategoriji veterana od 40 do 49 godina. Drugu srebrnu medalju Legin je, igrajući s Dolencem, osvojio u kategoriji parova od 60 godina i starijih, a od njih su bolji u finalu bili pojedinačni finalisti Glad i Rakić. Manje sreće imali su Bubek i Šimon u kategoriji parova od 40 do 59 godina, izgubivši u prvom kolu od Mršića i Matoničkina iz Križevaca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije